www.dionysostv.gr
Post
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Grand Master Class 2024 by Spyros Tsoukanis 

Κοινοποίηση

EXTREME MAKEOVER HAIR ”BLACK TO BLONDE

📍4 Μαρτίου Αθήνα 📍

Η πιό extreme αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας είναι από μαύρο σε ξανθό, και πρόκειται για ένα αληθινά πολύ δυνατό project. 

Πολλές φορές μετά από μια τέτοια απαιτητική αλλαγή κόμμωσης, ακούγονται παράπονα για κατεστραμμένα ή καμένα μαλλιά ή και υπερβολική τριχόπτωση, ακόμα και για αραίωση και σε ακραίες περιπτώσεις ακόμα και για εμφάνιση πληγές στην κεφαλή και φαλάκρα. Αυτό συμβαίνει καθώς, μια Από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες εργασίες στον κλάδο τις κομμωτικής είναι η αλλαγή χρώματος από μαύρο σε ξανθό, με αληθινά όμορφο αποτέλεσμα και χωρίς τα μαλλιά να πάθουν την παραμικρή ζημιά. 

Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία κι επειδή η γνώση είναι κάτι το οποίο οφείλουμε και έχουμε την υποχρέωση να μεταλαμπαδεύουμε, σας προσκαλούμε στο ανεπανάληπτο σεμινάριο Extreme Makeover Hair black to blonde. 

Είναι μια συνάντηση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παρέχει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις στην extreme αλλαγή χρώματος, από μαύρο σε ξανθό και οι οποίες έχουν αναπτυχθεί και ακμάζουν σε χώρες όπου η “μόδα της χτένας” είναι σε άλλα επίπεδα. Συγκεκριμένα, άγνωστες στους περισσότερους, “μυστικές” τεχνικές, ειδικές θεραπείες και πολλά άλλα μυστικά εξειδικευμένων γνώσεων θα σας πείσουν, πως, με μία μόνο συνεδρία θα πετύχετε την αληθινά τέλεια μεταμόρφωση από το μαύρο στο ξανθό μαλλί, προστατεύοντας και διαφυλάσσοντας τα μαλλιά υγιή. 

Απαραίτητη η άμεση κράτηση θέσης, καθώς, το σεμινάριο μπορεί να δεχθεί περιορισμένο αριθμό ατόμων, δεδομένου ότι θα περιέχει και πολύ πρακτική “step by step”, όπως και θεωρία πρόσωπολογίας ώστε να μπορείτε να παρέχεται εύστοχες και εξατομικευμένες συμβουλές για την κατάλληλη εικόνα και για τις οριστικές, στυλιστικές αλλαγές του πελάτη, σε χρωματολογία αλλά και γενικότερο μάρκετιγκ υπηρεσιών. Σας ενημερώνουμε επίσης πως, το χρονοδιάγραμμα που θα τηρηθεί είναι πολύ απαιτητικό και η συμμετοχή θα συνοδεύεται όπως σε κάθε ανώτερη κατάρτιση με πιστοποιητικό σπουδών, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες θα μαθητεύσουν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας από τις καλύτερες σχολές του κόσμου. Έχουμε γενικότερα μεριμνήσει όλοι, όσοι παρευρεθούν, να βιώσουν την συγκεκριμένη εξειδικευμένη εκπαίδευση ως μία αποτελεσματική κ’ ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες στον χώρο της κομμωτικής τέχνης.

Κλείσε σήμερα τη θέση σου, καλώντας στο τηλ: 21 21 04 8888

Σε περιμένουμε.🤩✨

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοινωνικός Τουρισμός: Χειμερινές διακοπές με voucher – Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής ξενοδοχείων και καταλυμάτων

Πάρκα ΑΜΕΑ, Skate, Σκύλων, νησίδες φύτευσης και σύγχρονος φωτισμός στη Δροσιά

«Καμία συζήτηση για διόδια οποιασδήποτε μορφής αν δεν ολοκληρωθούν συνοδά έργα και επέκταση του ΗΣΑΠ στο Δήμο Διονύσου»

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μάχη να μη φτάσει στους Θρακομακεδόνες και στην «καρδιά» του Εθνικού Δρυμού

Στον Άρειο Πάγο για την οπαδική βία Οικονόμου και Βρούτσης – Τι περιέχουν οι φάκελοι που κατέθεσαν

Έλεγχοι στην αγορά γάλακτος από μικτά κλιμάκια ΕΦΕΤ, ΕΛΓΟ, ΥΠΑΑΤ- Εντολή Αυγενάκη για μηδενική ανοχή