www.dionysostv.gr
89
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χακσαμπάνοβιτς, ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ: Oι διαπραγματεύσεις με την Σέλτικ και η πρώτη συμφωνία

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ έχει κυκλώσει την περίπτωση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς για την ενίσχυση στα εξτρέμ και έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη – Αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις για τον δανεισμό του 24χρονου winger της Σέλτικ!

Η ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης… καίει τους Θεσσαλονικείς που κινούνται για την απόκτηση του 24χρονου winger της Σέλτικ, Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς.

Από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την αποχώρησή του από την Σέλτικ υπό καθεστώς δανεισμού. Στις συζητήσεις πάντως των δύο πλευρών τίθεται και θέμα υποχρεωτικής οψιόν ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες δεδομένου πως ο γεννηθείς στη Σουηδία αλλά διεθνής με το Μαυροβούνιο είναι ο «εκλεκτός» του τμήματος scouting, με την σύμφωνη γνώμη προπονητή και ιδιοκτησίας, με τους Θεσσαλονικείς να διανύουν μία εξαιρετικά κομβική εβδομάδα στο μέτωπο των μεταγραφών καθώς επείγει η ενίσχυση με φόντο τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας στς 4/9.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, στις μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις αξίζει να σημειωθεί πως υφίσταται ήδη συμφωνία του Δικεφάλου με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου οι επαφές αφορούν πλέον μόνο τους δύο συλλόγους.

Γεννημένος στη Σουηδία από Μαυροβούνιους γονείς, ο Χακσαμπάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Χάλμσταντ με την πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2015-17) παίρνοντας σημαντική μετεγγραφή τον Αύγουστο του 2017 για τη Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δραση Be Active Διονύσου “Το Χαντμπολ στις Γειτονιές”

Τι είδαμε στην πρώτη φάση από την Ελλάδα και τι πρέπει να βελτιώσει για την συνέχεια

Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός ο Χουάνκαρ

Η AEGEAN επίσημος χορηγός των εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών

ΕΠΟ: Απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού για πρόστιμο 20.000 ευρώ

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Conference League