www.dionysostv.gr
Synantisi 2310 500x280
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μαϊχόσογλου – Καλαφατέλη

Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από την απερχόμενη στη νέα δημοτική αρχή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 μια πρώτη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και της νεοεκλεγείσας Δημάρχου Κατερίνας Μαϊχόσογλου.

Στην συνάντηση έγινε μια πρώτη ενημέρωση από τον κύριο Καλαφατέλη για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου ενώ η κυρία Μαιχόσογλου επεσήμανε ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και από τα δύο μέρη ώστε να υπάρχει ομαλή μετάβαση. Εστίασε δε στο ότι πρέπει να δρομολογηθούν από την απερχόμενη Δημοτική αρχή όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει συνέχεια σε θέματα καθημερινότητας (απορρίματα, κηπαία κλπ.), ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων (τροφοδοσία πετρελαίου θέρμανσης κλπ) και Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης συζητήθηκε καταρχήν το θέμα της Λειτουργίας του Νομικού Προσώπου “Η ΕΣΤΙΑ” καθώς η νομοθεσία προβλέπει την κατάργησή της και την ενσωμάτωση στις υπηρεσίες του Δήμου. Συμφωνήθηκε δε από κοινού να υπάρξουν στο προσεχές χρονικό διάστημα οι απαραίτητες συναντήσεις, με τη συμμετοχή τόσο των Δημάρχων όσο και στελεχών τους ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γεραπετρίτης: «Εξετάζουμε τρόπους για την απευθείας μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας διά θαλάσσης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στα πρόθυρα νέας διάσπασης – Τι θα συμβεί αν δεν βρεθεί λύση σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία

Καυγάς Άδωνι Γεωργιάδη και Νικόλα Φαραντούρη: «Γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Όρμπαν», «είστε προσβλητικός»

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Αύριο θα ανακοινώσουμε νέες πρωτοβουλίες για το θέμα της ακρίβειας

«Τέλος η λάσπη»: Η απάντηση Γεωργιάδη για τη «δήθεν offshore στον Παναμά» του αδερφού του

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης προφανώς μας κοροϊδεύει, βλέπει προσιτές τιμές στο ράφι