www.dionysostv.gr
Dimos Dionysoi 2
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετοχή του Συμπαραστάτη του Δημότη  Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε εκδήλωση στο Δήμο Διονύσου

Κοινοποίηση

            Πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου εκδήλωση του Δήμου Διονύσου με θέμα «Ψηφιακή Διακυβέρνηση, ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στη Δημοσία Διοίκηση, Προκλήσεις Ωφέλη, Αγκυλώσεις». 

            Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου και ομιλητές ήταν, η Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Νέας Ιωνίας, κα Τσομπανίδου Γεωργία, ο ιδρυτής του Παρατηρίου του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Φύτρος Ιωάννης, η τέως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, κα Παπανδρέου Ευαγγελία και ο νεοεκλεγής Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Δημήτρης Κιούκης, με συντονιστή τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, κ. Ιωακείμ Αμπαρτζίδη, ενώ παρέμβαση έκανε και η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογολου.

            Ο Συμπαραστάτης του Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Κιούκης, κατά την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Συμπαραστάτης του Δημότη και πως στοχεύει να ανταποκριθεί καλύτερα στο ρόλο του, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βόλος: Ο Μπέος την… είπε στους ιδιοκτήτες του σκάφους που πήρε φωτιά από τα φαναράκια – «Μην χαλάτε την γιορτή, ας το έπαιρνε»

Ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου για τα ζητήματα Παλλαϊκής Άμυνας καθώς και τη σύσταση Γραφείων Πολιτικής Άμυνας από τους ΟΤΑ

Κλειδί η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα – Τι περιμένουν οι αστυνομικοί

Τα προγράμματα του Δημοτικού Πολυϊατρείου Διονύσου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 5Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πόλεμος στη Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπά, δεκάδες οι νεκροί