www.dionysostv.gr
Kalafatelis 1 1024x576 1 500x280
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ: ”Η αλαζονεία της εξουσίας, αλλά και ο πανικός από την προοπτική απώλειάς της, σε όλο τους το μεγαλείο”

Κοινοποίηση

Επίθεση στον απερχόμενο Δήμαρχο, Γιάννη Καλαφατέλη, ασκεί η παράταξη ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”

”Η αλαζονεία της εξουσίας, αλλά και ο πανικός από την προοπτική απώλειάς της, σε όλο τους το μεγαλείο”, αναφέρει ο συνδυασμός με επικεφαλής το φαβορί της Κυριακής, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, και προσθέτει:

”Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στα social media και διανομή φυλλαδίων η Απερχόμενη Διοίκηση και οι υποστηρικτές της διασπείρουν ψέματα και συκοφαντίες. Μοιράζουν… πιστοποιητικά ικανότητας, θίγουν προσωπικότητες και διχάζουν τους πολίτες βάζοντας απέναντι φωτογραφίες και ονόματα. Χωρίς βέβαια να αναφέρονται στην επαγγελματική διαδρομή του καθενός τις σπουδές του ή όποιο άλλο τυχόν στοιχείο του βιογραφικόυ του. Οι απερχόμενοι είναι οι “εκλεκτοί” και όλοι οι υπόλοιποι περιγράφονται σε ασπρόμαυρο και γκρίζο φόντο ως… δαίμονες. Η επιλογή της μαύρης προπαγάνδας δείχνει το ύφος και το ήθος της εξουσίας που φεύγει και χάνεται. Δεν ακολουθούμε στη λάσπη αν και έχουμε πολλά να πούμε με στοιχεία. Δεν θα κατηγορήσουμε ή θα κρίνουμε κανέναν Δημότη. Προχωράμε στην επόμενη μέρα, αφήνωντας πίσω το παρελθόν. Ενώνουμε και Σεβόμαστε όλους τους πολίτες για τον ΔΙΟΝΥΣΟ του αύριο. Στις 15 Οκτωβρίου Αλλάζουμε Σελίδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

6η/2024 Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Κοιν.Κρυονερίου

Τεχνικός Έλεγχος Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας από το Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου την Τετάρτη 27/12/2023

Στενή συνεργασία του Δήμου Διονύσου με τον Δρ. Θ. Ασκητή στον τομέα της Υγείας

Η Παιδική Θεατρική Παράσταση “Η Γαλοπούλα το’ σκασε!” θα πραγματοποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών στo Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Η εκδήλωση του Δήμου Διονύσου και η ισχυρή παρουσία στις εκλογές της Π.Ε.Δ.Α.

ΠΑΙΔΙΚΗ -ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ