www.dionysostv.gr
Monika Lampidis
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μόνικα Μπελούτσι: «Όποιος παλεύει με τον χρόνο χάνει» – «Νιώθω μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα»

Κοινοποίηση

Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι πολλαπλά εκπεφρασμένη. Η διάσημη ιταλίδα σταρ η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Μαρία Κάλλας, τη Μαλένα αλλά και τον αδυσώπητο χρόνο. 

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για την τιμή που ένιωσε ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, για τη σύνδεση που ένιωσε με την ίδια, καθώς και στη σημασία του να μετουσιώνει κανείς το πάθος του στη δουλειά του.

Νιώθω μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και χαίρομαι που βλέπω και την αγάπη του κόσμου», δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Χάρηκα πολύ που ήμουν μέρος αυτού του πρότζεκτ. Για μένα σημαίνει πάρα πολλά που βρίσκομαι σε αυτό το φεστιβάλ και το ευχαριστώ πραγματικά. Είμαι ευγνώμων που ενσάρκωσα τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας. Η Κάλλας ήταν μία ντίβα αλλά και μία γυναίκα με απλή καρδιά, στην ταινία άλλωστε εντοπίζουμε τη Μαρία μέσα στην Κάλλας», τόνισε, ενώ μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που ανέβηκε το 2021 στο Ηρώδειο. «Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές μου καθώς, η Κάλλας ήταν Ελληνίδα και ήταν πολύ σημαντικό για μένα που με δέχθηκε το κοινό», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση με τον Διοικητή του Α’ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ι. Κιούση

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ: Ακόμα 7 υποψηφίους ”σύστησε” η Κατερίνα Μαϊχόσογλου

Αύξηση ρεκόρ στις τιμές του ελαιόλαδου – Στα 8.900 δολάρια ανά τόνο τον Σεπτέμβριο

Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα

H δεύτερη επί μέρους συνάντηση για την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

«Χάος» στον Δήμο Διονύσου με την ανακύκλωση