www.dionysostv.gr
Img 9153 500x280
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαϊχόσογλου: ”Απάντηση σε έναν απερχόμενο Δήμαρχο…”

Κοινοποίηση

Απάντηση στο προεκλογικό φυλλάδιο του Δημάρχου, Γιάννη Καλαφατέλη, έδωσε η επικεφαλής του συνδυασμού ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

Πρόκειται για ένα προεκλογικό φυλλάδιο το οποίο σύμφωνα με την υποψήφια Δήμαρχο αποτελεί ”παραδοχή ήττας” εκ μέρους του κ. Καλαφατέλη.

Η δήλωση της Κατερίνας Μαϊχόσογλου:

”Είναι κλασική αρχή της μαύρης προπαγάνδας. Δίπλα σε ένα γεγονός να βάζει κανείς έναν ανυπόστατο ή συκοφαντικό ισχυρισμό. Ο Απερχόμενος Δήμαρχος τα κάνει και τα δύο σε μαυρη φυλλάδα που μοιράζει.

Ξεκινώντας από τα απλά: Έγχρωμη η δική του φωτογραφία, ασπρόμαυρη του ανθρώπου που φοβάται πως θα τον διαδεχθεί -με τη ψήφο των πολιτών- στη θέση του Δημάρχου. Στη συνέχεια αναφέρει τα “όχι” – για την ιστορία σύσσωμης της Αντιπολίτευσης (Ανοικτοί Ορίζοντες, Εύπολις, Μαζί για τον Διόνυσο, Λαική Συσπείρωση)- χωρίς να αναφέρεται στους λόγους και τα δικά του λάθη.

Τα λάθη, που δεν δέχθηκε κανείς άλλος στο δημοτικό συμβούλιο να νομιμοποιήσει. Προφανώς πάνω από 20 άνθρωποι δεν είναι ουτε τρελοί όυτε θέλουν το κακό της πόλης. Την ίδια “λογική” ακολουθεί και η αναφορά του σε “χορηγό”, για καταχώρηση σε ένα έντυπο που φιλοξενεί αντίστοιχες από όλες τις παρατάξεις. Ο κ. Καλαφατέλης, επέλεξε -ως Απερχόμενος Δήμαρχος- να μου επιτεθεί προσωπικά. Με λάσπη και συκοφαντίες, προσπαθεί πίσω από εντυπώσεις να κρύψει τον πανικό του.

Οι Γκεμπελισμοί δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά την πόλη μας και μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά. Ειδικά τον Απερχόμενο Δήμαρχο.

Και στις 8 Οκτωβρίου θα δώσουν την απάντησή τους.

Όπλο μας η στήριξη των πολιτών και η εντιμότητά μας.

Κυριακή Κοντή Γιορτή. Κατερίνα Μαιχόσογλου Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Διονύσου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Έκλεισε η Λεωφόρος Διονύσου λόγω της πυρκαγιάς

Ο Δήμος Διονύσου θρηνεί την απώλεια της Δήμητρας Χαβιαροπούλου

Χρηματική υποτροφία 1000 ευρώ σε φοιτητές Τμημάτων ΜΜΕ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Το πρόγραμμα από 13 έως και 17/11

22η/24 Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

Δέσμευση Κασσελάκη για κατάργηση όλων των βουλευτικών ασυλιών