www.dionysostv.gr
B8c122d4 Paxuntikes Trofes
ΕΛΛΑΔΑ

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Κοινοποίηση

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ακυρώνεται, λόγω των καιρικών συνθηκών, η δράση ενημέρωσης – πρόληψης – εξέτασης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ: Καλή επιτυχία στο έργο τους

Μ. Χρυσοχοΐδης στο ΕΡΤNews: Πάνω από 17.000 αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί στην ενδοοικογενειακή βία

Ιός του Δυτικού Νείλου: Σχέδιο Δράσης από το υπουργείο Υγείας

Συντάξεις: Λιγότερα χρήματα δόθηκαν τον Φεβρουάριο

Ελένη Φουρέιρα για τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή: Αστείο που το συζητάμε