www.dionysostv.gr
B8c122d4 Paxuntikes Trofes
ΕΛΛΑΔΑ

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Κοινοποίηση

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βιομηχανία: Μείωση τζίρου 2,7% το Νοέμβριο 2023

Η Δέσποινα Βανδή με δερμάτινα και μαστίγιο στη σκηνή των Super Music Awards στην Κύπρο

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1

Γεωργιάδης: Διαγραφή προστίμων σε ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί – «Τείνουμε κλάδο ελαίας»

Σαββατοκύριακο 28ης Οκτωβρίου: 2+2 προτάσεις για ταξίδια έως 3 ώρες

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Το πρόγραμμα από 9 έως και 13/10