www.dionysostv.gr
B8c122d4 Paxuntikes Trofes
ΕΛΛΑΔΑ

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Κοινοποίηση

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διόνυσος: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μονοκατοικία – Πήραν χρήματα και τιμαλφή και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Υποχώρησε στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

ΕΕ: Yποχρεωτική αναγραφή της σύνθεσης του οίνου σε ετικέτα ή QR code – Συναγερμός στους παραγωγούς

Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου: “Ναι στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με αναθεώρηση του φορολογικού νομοσχεδίου”

Κακοκαιρία: Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου