www.dionysostv.gr
B8c122d4 paxuntikes trofes
ΕΛΛΑΔΑ

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης

Κοινοποίηση

Τα υπερεπεξεργασμένα συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά είναι γευστικά, φθηνά και τα βρίσκει κανείς εύκολα, νέα έρευνα δείχνει όμως, ότι αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να αυξηθεί έως και 50%, σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ιδιαίτερα όταν αυτά τα τρόφιμα περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σαββατοκύριακο 28ης Οκτωβρίου: 2+2 προτάσεις για ταξίδια έως 3 ώρες

admin

Κ. Μητσοτάκης: Παράνομη και ανεπίτρεπη η πρωτοβουλία της Σιλιάνοφσκα – Δεν θα δεχτούμε παρόμοια ολισθήματα

admin

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Βασίστηκα στον Ράικο – Δεν έχω στοιχεία να τον αμφισβητήσω» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

admin

Πώς πληρώνονται οι αργίες Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων

admin

Νέα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος – Έως 31/12 η επιλογή των νοικοκυριών

“L’OMBRADELGIORNO”  της Ιταλίας στη Δροσιά