www.dionysostv.gr
Maixosoglou 19101 500x280
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Διόνυσος: Η δικαίωση της Κατερίνας Μαϊχόσογλου και η απαιτητική επόμενη μέρα

Κοινοποίηση

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές ολοκληρώθηκαν, και στη περίπτωση του Διονύσου επιβεβαίωσαν όσα γράφονταν και λέγονταν τους τελευταίους μήνες.

Γιάννης Καλαφατέλης και Κατερίνα Μαϊχόσογλου αναμετρήθηκαν οι δυο τους στον δεύτερο γύρο, με τον απερχόμενο πλέον Δήμαρχο της πόλης να εισπράττει μέσω της κάλπης την απάντηση των πολιτών για το… έργο που παρουσίασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Δήμο Διονύσου. 

Η νίκη της Κατερίνας Μαϊχόσογλου ήταν καθαρή με μεγάλη διαφορά και σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτελεί μία απόλυτη δικαίωση όλων εκείνων των πολιτών των οποίων η υπομονή για την απερχόμενη Δημοτική αρχή είχε εξαντληθεί πολύ πριν τις εκλογές. 

Συγχρόνως η νίκη της κ. Μαϊχόσογλου αποτέλεσε και μία καθαρή απάντηση προς τον Γιάννη Καλαφατέλη ο οποίος αρνούνταν κατηγορηματικά να κοιτάξει στα μάτια την αλήθεια, και θεωρούσε πως η κριτική που δεχόταν ήταν προϊόν μίας μανίας καταδίωξης στο πρόσωπο του. 

Η επικράτηση της παράταξης ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ” αποτέλεσε φυσική εξέλιξη. Η νέα Δήμαρχος επέλεξε ένα δρόμο διαφορετικό από αυτόν του αντιπάλου της. Αποφάσισε να πορευτεί βασισμένη στην παρουσίαση ενός σχεδίου και ενός πλάνου που αφορούσε την καθημερινότητα των πολιτών. Απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις βαριές υποσχέσεις και προτίμησε να απαντήσει μέσω έργων και πράξεων στη περίπτωση εκείνη που οι Δημότες της έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης. Όπερ και εγένετο. 

Συγχρόνως έλαβε την απόφαση να μην ακολουθήσει την τακτική του αντιπάλου της, δηλαδή να θέσει σε εφαρμογή προσωπικές επιθέσεις και πολιτικές εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων. Και σίγουρα οφείλει να νιώθει εξαιρετικά δικαιωμένη καθώς οι πολίτες δια της ψήφου τους, έδειξαν ποιο είδος πολιτικής προτιμούν. 

Επίσης, η προεκλογική της εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από την διάθεση της να ενώσει και όχι να διχάσει. Αυτό χρίζει περεταίρω εξήγησης καθώς μέσα όσα δεν πέτυχε ο Γιάννης Καλαφατέλης, υπήρξε κάτι που στο οποίο πήρε… άριστα: να διχάσει τον Δήμο αποτελώντας… «κοινοτάρχης» του Κρυονερίου το οποίο αντιμετώπιζε ως «κάστρο». 

Στον Διόνυσο… του αύριο, για να χρησιμοποιήσουμε και το όνομα της παράταξης της νέας Δημάρχου, αντίστοιχοι τακτικισμοί δεν πρόκειται να υπάρξουν. 

Μιας και μιλάμε για την επόμενη μέρα στον Δήμο Διονύσου, η νέα Δημοτική Αρχή θα αναλάβει καθήκοντα από τις αρχές του 2024, ωστόσο η Κατερίνα Μαϊχόσογλου και οι στενοί της συνεργάτες προετοιμάζονται ήδη. Αυτό διότι η επόμενη μέρα στον Διόνυσο μόνο εύκολη δεν είναι. 

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η νέα Δήμαρχος απέφυγε τους πανηγυρισμούς και τις τυμπανοκρουσίες, έχοντας γνώση πως απαιτούνται από εδώ και στο εξής λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Αυτή ακριβώς είναι και η ”απαίτηση” των πολιτών, έχοντας την ανάγκη να δουν τον Διόνυσο να μετατρέπεται από παράδειγμα προς αποφυγή, σε πρότυπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“L’OMBRADELGIORNO”  της Ιταλίας στη Δροσιά

Παράταση προσωρινής απαγόρευσης εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Διονύσου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Το πρόγραμμα από 16 έως και 20/10

ΒΑΛΕΖΑ

10η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ.ΑΝΟΙΞΗΣ 25/06/2024

Δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Υγείας Αγίου Στεφάνου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού