www.dionysostv.gr
Light Mikroutsikos
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος ξανά με τον Light – «Θα νομίζαμε πως βιάσαμε ένα παιδάκι»

Κοινοποίηση

Δεν έχει τέλος η κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου και Light με τους χαρακτηρισμούς να είναι έντονοι και προσβλητικοί. Θέση πήρε και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Χαμός για ακόμα μια φορά με το ζήτημα του Light, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αυτή τη φορά και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Το πρωί του Σαββάτου προβλήθηκαν δηλώσεις του τράπερ στην εκπομπή. Ωστόσο όπως ανέβασε ο ίδιος σε στόρι του, δεν προβλήθηκαν όλες οι δηλώσεις του αλλά μέρος αυτών και ζήτησε η εκπομπή να προβάλλει κανονικά όλη τη συνέντευξη από το backstage στο Fame Story, όπου ο Light μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό του.

«Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα γιατί υπήρξε η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του, ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος και μου έβγαλε νόημα γαιτί η αλήθεια είναι πως εάν για 40 χρόνια έκανα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 αντί να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος σε πάνελ της Κατερίνας Καινούριου, και εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, σε ένα από αυτά είχε και κάτι γ@@@α μέσα, τώρα αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

«Δεν είναι χτίσιμο εργαλείο για τα νέα παιδιά ένα τραγούδι 80ετίας»

Για τα παλιά τραγούδια που ακούγονται στο Fame Story, ο Light επεσήμανε πως, «δεν έχω κάτι με την Ντερμπεντέρισσα, ούτε με την Μαρινέλλα ή με οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα στο προηγούμενο show ήταν ότι για ένα παιδί που θα γίνει τραγουδιστής το 2023 και ο 2024, δεν θεωρώ ότι είναι χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει καλά τέτοια τραγούδια που είναι τραγούδια 80ετίας. Μου φαίνεται παράταιρο για τον σκοπό του ριάλιτι στο οποίο βρισκόμαστε να κρίνουμε το πώς τραγουδάει ένα τέτοιο τραγούδι. Ακούω παλιά μουσική, συγκεκριμένα Μαρινέλλα, δεν μπορώ να σου πω ότι ακούω θα ήταν ψέμα. Ακούω Frank Sinatra, και κλασσική μουσική θα ακούσω. Δεν πιστεύω πως ένα παιδί πρέπει να το κρίνουμε με βάση το πως τραγουδά ένα αρχαίο τραγούδι »

Τι θα έλεγε στον Ανδρέα Μικρούτσικο αν βρεθούν στο Fame Story;

«Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ακουστά ως όνομα τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω κάτι εναντίον του, μου έδειξε το επίπεδό του με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομα μου χωρίς να με ξέρει και να με έχει δει. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του. Δεν το παίζω αφ’ υψηλού, δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του αν τον δω. Είπε αυτά που είπε, απάντησα με τον τρόπο μου, καλή συνέχεια. Δεν επιθυμώ να μου στείλει μήνυμα», κατέληξε ο trapper.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέο κύμα κακοκαιρίας με θυελλώδεις ανέμους σήμερα – Βροχόπτωση επιπέδου κατηγορίας 4

Μεταπτυχιακά: Ποιοι φοιτητές δικαιούνται απαλλαγή από τα δίδακτρα – Η νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους από Εθελόντρια του Δήμου Διονύσου

Στοις 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο Συκάρειος Δρόμος – Όλες οι λεπτομέρειες συμμετοχής

Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου και της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου τη Δευτέρα 16/10

Συνεδριάζουν οι αγρότες στη Λάρισα – Κυβερνητικοί παράγοντες: «Ναι» στον διάλογο όχι όμως με κλειστούς δρόμους